Ny skabelon for indlæg

Indlæg bruger skabelonen, single.php. Tidligere i kurset, så fjernede vi sidebaren, og formaterede sådan at sidebredden blev udnyttet helt.

Det bliver selvfølgeligt et pænt indlæg, men alle indlæg bliver så præsenteret ud fra den skabelon. Ved at oprette en brugerdefineret skabelon, vil denne eksistere sideløbende med standardskabelonen, og man kan vælge om man vil bruge den ene eller den anden. Det vil sige, at vi implementerer de ændringer fra style.css til brugerskabelonen.

Det vi skal gøre er følgende:

  1. Kopier filen single.php fra forældretemaet og omdøb den til single-custom
  2. Navngiv den nye indlægsskabelon, – her “Custom-posts”, det betyder, at WordPress nu viser navnet “Custom-posts” som mulighed for indlægsskabelon
  3. Tilret skabelonen, og den klasse, hvor layoutet ændres, (.full-width-custom) i filen single-custom.php dvs- at vi skriver:
    <div id=”primary” class = “content-area full-width-custom“>, hvor det den røde skrift er den klasse, der tilføjes. Og den skal med magt overskrive bredden specificeret ved “content-area”
  4. Slet kaldet til get_sidebar() efter primary-div blokken.

Når du nu opretter et nyt indlæg, så når du klikker på “Dokument ” i indlægsoversigten længst til højre, så vil du se muligheden for at vælge mellem to skabeloner, du kan oprette dit indlæg med.

Standard skabelon og custom skabelon for indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.