KFMH starter den nye sæson på Hillerødgades skole.


NU lysner det for os og vi kan nu fortsætte denne sæson. Den 27. August skal vi være på Rødkildeskolen, Godthåbsvej 274. Det var vores eneste mulighed den aften. Ellers skal vi være på Hillerødgades skole Danse og gymnastik sal. Der er parketgulv i sildeben, flot lakeret SÅ INGEN STILETHÆLE. - men et flot rum på 5 x 10 m og 5 m i højden og en storspejlvæg på langsiden. Der er omklædningsrum med bad og knager til overtøj.
VI ANBEFALER ALLE AT DANSE I INDENDØRS SKO - FEX DANSESKO. Salen er også til moderne dans, ballet mm og gymnastik - så ingen udesko!

Vi har ingen køkkenadgang, derfor må kaffe/the nu selv medbringes, vand og øl kan fortsat købes.

Der er folde ud trappe siddepladser men ingen desiderede borde, men alt er lige til at klappe ud. De er ca. 70 cm. brede og samme op til næste trin, der er 4 i alt og der er til hele langsiden.

LÆG MÆRKE TIL AT DER ER NYE TIDER.
Vi kan sikkert starte kl 19.30 men skal være ude i skolegården kl 23.00 hvor alarmen automatisk aktiveres. Alarm-aktivering koster 600kr. hver gang..
Vi har jo så også nu, god plads til både Folkets Hus publikum og Frederiksbergs Folkemusikhus publikum, hvor der på Frøbel nu er lukket, da de har haft hele salen under vand ved skybruds- katastrofen 2. juli.

Det bliver en langvarig og dyr genetablering for byen. hvor rigtig mange lokaler er blevet ødelagte. Så nu kan vi være tre foreninger under samme tag, så længe vi vil , I år i hvet tilfælde, og måske fremover ? !
Programmet er på vej - nu da vi ved hvor og hvornår -

Der er indgang fra Ørholmvej - vinkelret på Lundtoftegade. hvor et besøg i nr 87 afslørede, at der kan vi foreløbig ikke være i KFMF-regi .

SÅ VORES FØRSTE BAL ER 27. AUGUST 2011 kl 19.00 med kærlig hilsen Henrik....