Akismet

Aktivering af Akismet plugin

WordPress kommer med et Plugin, som hedder Akismet, dette skal imidlertid aktiveres inden det kommer i aktion. Gør som følger:

  1. Gå ind i ”Plug-ins” i højre side. Hvis ikke du har et plug-in, som hedder Akismet, skal det downloades. Dette gør du ved at klikke på ”tilføj nyt”. Du søger så efter Akismet, og så henter du det ved at klikke på ”installer nu”. Du kan også klikke på ikonet og læse mere om plug-inet inden du installerer det (ved at klikke på ”installer nu”
  2. Når Akismet er downloadet skal du aktivere det. Gå ind i Plugins og klik på ”aktiver” for Akismet plug-inet. Når du har gjort det, skal du aktivere din Akismet-konto. Så du klikker på den blå vindue eller går ind i “Indstillinger”
  3. Klik på ”få din akismetnøgle” Længere nede er der et felt, hvor du skal indsætte Akismet nøglen.
  4. Du kommer nu ind på siden Akismet.com/wordpress, Klik på ”get an Akismet key” Hvis du har en Akismet konto i forvejen logger du ind, hvis ikke opretter du dig som bruger, og de sender så en aktiveringsmail. Når du kommer ind, så vælg basic plan, det er gratis, men kun for ikke-kommercielle websider.
  5. Hvis du har en i forvejen så kommer du til et sted, hvor de tilbyder at skifte plan som koster penge. Det skal du ikke, men derimod bede om at se din nuværende.
  6. Du vil så se din konto og med Akismetnøgle. Klik på show Api Key og den kan så kopieres og indsættes i feltet for Akismet nøglen på din blogside. Du får så en kvitterings meddelelse om at dein Akismet konto er blevet korrekt oprettet og aktiveret.
  7. Dine indstillinger i Akismet kan laves om, ved at du går i indstillinger i højre værktøjsbjælke og vælger Akismet

One Reply to “Akismet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.