Problem med at fjerne sidebar

Hvis ikke man har check på sine indstillinger, så kan det gå galt med at fjerne sidebar fra single.php. Problemet er, at WordPress alligevel gerne vil læse en sidebar ind, og eftersom den ikke er defineret går den i fejl.

Her har jeg så lagt et enkelt indlæg som man kan tilgå via menuen. Det er et enkelt indlæg, der både har sidebar og footer, – altså bygget op efter skabelon i php-filen, single.php. Den kan jeg så prøve at lave eksperimenter på.

Fejlen viste sig at være en bug i en af JavaScript filerne, der kommer med temaet Twenty Seventeen. I filen global.js, som også arbejder med sidebar template, glemmer man at checke om der er en sidebar eller ej (ca. linje) 124. Jeg har rapporteret den som en bug til programmørerne..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.