Templates i WordPress

WordPress opererer med de templates der stilles til rådighed fra det tema, der er aktivt. Man kan gå ind og rette i de forskellige templates, som får udseendet til at skifte. Fx kan man i den template, som hedder single.php (i Twenty Seventeen ) fjerne sidebar ved at fjerne get_sidebar().

Desværre er der en lille fejl i deres JavaScript fil, som hedder global.js ca. linje 124, som ikke tager højde for, at sidebaren kan være fjernet. Man kan sætte den ind i en if-sætning, som ikke udfører de linjer, der forudsætter en sidebar.

Man kan så gå ind og ændre css style for indlæggene, således at de får en bredde på 100% i stedet for 58%

Dette skal man naturligvis gøre i sit child-tema. Dvs sige man kopierer global.js til sit child-tema (husk hele stien skal kopieres), samt også single.php. Her kan man så foretage sine rettelser.

Vi har også taget den template, som hedder footer/site_info.php. Det er her WordPress har sin kode, som skriver “drevet af WordPress” Al den kode kan man så fjerne, og så tilføje sin egen html kode, sådan at footeren viser det indhold vi ønsker. Dette kan så formateres i style.css (i child-temaet). Alle brugerændrede klasser i css får en endelse -custom, for at sikre at man ikke kommer på kollisionskurs med WordPress egne klasser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.