Ikke responsive tabeller

I flere temaer reklameres med fuld responsivitet. Dette gælder for manges tilfælde dog ikke med tabeller. Fx i Catch Flames Pro (gl. version)  vil tabellerne kun skalere i det omfang at ordenes længde ikke forstyrres. Den deler m.a.o. ikke hele ord op. Dette betyder, at for tabeller med lange ord vil en del af tabellen skjules, hvis man bruger lille skærmstørrelse, som en smart phone.

Det man gør er at forsyne tabellen med skydere, når der er overløb horisontalt. Man lægger tabellen ind i nogle div-tags på følgende måde:

<div style="overflow-x:auto;">
     <table>
       ...
      ...
   </table>
</div>

Og dermed får tabellen skydere i bunden hvis indholdet bliver for bredt til skærmen. På en smartphone kan det være svært at se skyderen, men man kan så flytte indholdet frem og tilbage med at trykke på tabellen, – og så kan man se en tynd streg, som er skyderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.